Categorie├źn
Geen categorie

Kerkdiensten

De Kamper kerken houden – net als andere in andere plaatsen – voorlopig geen of beperkte samenkomsten met het wettelijk toegestane aantal bezoekers en/of medewerkers . Dat vanwege de overheidsmaatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Voor kerkdiensten, maar ook huwelijken en uitvaarten is een maximaal aantal bezoekers toegestaan, die door het kabinet wordt bepaald. Iedere kerk neemt zijn eigen besluit over de wijze waarop zij de maatregelen toepast.

Dat betekent dat sommige kerken helemaal geen diensten houden en anderen met een beperkt (het wettelijk toegestane) aantal aanwezigen. Enkele kerken bieden de mogelijkheid om de dienst live via hun website te volgen of de dagen daarna terug te kijken.

Neem voor de regelgeving van uw kerk contact op met het kerkbestuur of informeer u via haar media, zoals kerkbode of website.

De bij de Beraadsgroep aangesloten kerken (12 kerkgenootschappen) informeren elkaar over hun maatregelen en houden contact met gemeente Kampen over de besluitvorming en behoeften.

Wij bidden iedereen Gods zegen en wijsheid toe en hopen dat de ingrijpende maatregelen het gewenste effect hebben.

1 reactie op “Kerkdiensten”